Termeni și Condiții

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre dvs. si SC OFERTINO S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.ofertino.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul, fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile SC OFERTINO S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

OFERTINO – societatea OFERTRINO S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Judetul Arges,Oraș Ștefanesti, drumul Valea Mare nr.137,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Pitesti sub nr. J3/260/18.01.2019, CUI 40455281, atribut fiscal RO.

Anunt – oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre OFERTINO prin intermediul Website-ului, cu privire la prestarea serviciilor in domeniul evenimentelor tip: nunta,botez,petreceri,corporate, etc..

Pagina OFERTINO – site-ul www.ofertino.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.ofertino.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Anunt platit – anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina OFERTINO doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

Anunt gratuit – anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina OFERTINO fara perceperea unei taxe de catre Furnizor.

Limita Anunturi Gratuite – Limita Anunturilor Gratuite se considera a fi atinsa in momentul in care Utilizatorul foloseste ultimul Anunt Gratuit disponibil in oferta Furnizorului aferenta unei categorii

Operatori – persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

OFERTINO isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile.

Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati, in orice mod, Website-ul.

Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.

Aspecte Generale 

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:

datele reale de contact ale Utilizatorului;

descrierea reala a Serviciului care face obiectul Anuntului

si pretul Serviciului care face obiectul Anuntului.

Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

Procedura de afisare a unui Anunt pe Website este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Website.

Valabilitatea unui Anunt pe site este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen ori de cate ori este nevoie.

Promovarea Anunturilor

Orice Anunt publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat. Sunt doua tipuri de promovare pentru care Utilizatorul poate opta:

Pachet PROMO. Cu acest pachet anuntul dvs va fi promovat pe prima pagina in sectiunea anunturi promovate pe termen de 7 zile cu un cost de 30 Lei/Ron

Pachet PROMO PLUS. Cu acest pachet anuntul va fi promovat pe prima pagina in sectiunea anunturi promovate pe termen de 30 zile cu un cost de 100 Lei/Ron

 

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal 

OFERTINO proceseaza datele personale ale Utilizatorilor sai in concordanta cu Politica de confidentialitate. 

 

Preturi 

Lista de preturi practicate pe ofertino.ro pentru anunturile publicate si promovate este disponibila la acest link.

 

Contact si Suport prin formularul de contact.